Festival d’Anglès

 

L’esperit creatiu, la feina, la participació col·lectiva i, per damunt de tot, la llengua anglesa.

 

En 1983, el Departament d’idiomes moderns del centre organitzà l’experiència d’una altra festa col·lectiva, destinada a l’alumnat de la segona etapa d’EGB, BUP i COU, amb la finalitat de revitalitzar la idea que aprendre un idioma modern és a la nostra societat un objectiu primordial. Així va néixer el Festival d’Anglès. El nostre alumnat des de 1r d’ESO fins a 4t d’ESO viu intensament la llengua i la cultura dels països de parla anglesa durant diverses jornades. Fins a 4t d’ ESO treballen la llengua i la cultura dels països de parla anglesa durant unes jornades. Tot quant es fa ha de ser expressat en llengua anglesa i dins els cànons de la cultura anglesa: des de les cançons del festival de música fins als pastissos del cèlebre concurs.

 

IMG_5015

 

Novament el clima de diversió col·lectiva que es crea té com a eix una activitat pedagògica. I un altre cop les idees, aquesta vegada dels nostres i de les nostres alumnes majors, superen les previsions: murals, actuacions, creativitat culinària, concursos, diversions i passatemps són cada any diferents i sorprenents.

 

DSC_0308

 

Avui, l’estil del nostre col·legi està basat precisament en allò que representen aquestes dues festes: treball, esperit creatiu, participació col·lectiva, alegria i convivència.

 

Galeria de fotos – 2015
 Galeria de fotos – 2011
Galeria de fotos – 2010 
Galeria de fotos – 2009 
Galeria de fotos – 2008

Deixa un comentari